video-image
Modernisert og oppdatert.
Det er ikke alltid man trenger å gjøre alt på nytt. Av og til kan man bare modernisere og gjør et par justeringer her og der. Så var tilfellet med Ibsenhuset.
video-image

En utdatert nettside kan by på en del utfordringer. Ikke bare påvirker det merkevaren i form av det visuelle, men så fort en nettside blir utdatert oppleves den lite brukervennlig. En del av design-jobben handlet om å rydde opp og gjøre arrangementer mer synlige. Fra et nettsted som opplevdes noe mørk og dyster, handlet det i stor grad om å få inn mer luft og lys.

Når man i tillegg vet at de besøkende har endret måten de bruker en hjemmeside på, er det viktig å lage en løsning som fungerer på mange vis. Ja, vi snakker om at alle nettsider MÅ fungere på mobilen. Det er der det meste skjer, nå for tiden. Men det visste du sikkert allerede.

video-image
video-image
video-image

Løsningen måtte ha en del nye funksjoner, samt et helt tydelig fokus mot alt det spennende som skjer på Ibsenhuset. Vi tok vare på det opprinnelige tankegodset og dro videre kvadratet. Dette elementet har vært med i lang tid og er inspirert av bygget og arkitekturen. Ved å bruke dette på en ny måte åpner vi opp for en identitet som oppleves ny, selv om mye av det gamle er i takt.

Ikonene tas i bruk som støtteelementer på bilder. Det er også utviklet en stilren fargepalett, inspirert av det nordiske, som gir en kontrast til de eksisterende grafiske elementene.

Dette gjorde vi:

Modernisering
Webdesign
Grafisk design
Bildestil & former
Digital rådgivning
Brukervennlighet
Nyhetsbrev

video-image
video-image
video-image
Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter