Full kontroll. Helt enkelt.
Å gjøre noe nytt er ikke alltid like enkelt. Og kunsten å gjøre ting enkelt, handler ofte om hardt arbeid. For BS Undervisning, Norges største leverandør av læremidler har en digital satsning vært viktig. Vi laget navn, profil, gjort innsiktsarbeid, rådgivning og mer.
video-image
video-image

Pendel er en smart, digital tjeneste fra BS Undervisning. En slags digital portal som omfatter både administrative oppgaver, men også salg og distribusjon av digitale og trykte læremidler skulle utvikles. Her finner skoleeier, rektor, lærer, elver og de som trenger det alle typer læremidler fra alle leverandører. I tillegg får de full kontroll over innkjøp og budsjetter, kan se statistikk, tildele lisenser og mye mer.
BS Undervisning sin oppgave har alltid vært å gjøre innkjøp enklere for skolene og distribusjon enklere for leverandører. Nettopp det gjør Pendel. Og nettopp dette fokuset på å svinge fra side til side, overføre energi, kunnskap og jobbe aktivt for flere parter lå til grunn for navnet vi jobbet ut – Pendel.

video-image
video-image
video-image

Profilen og identiteten tar utgangspunkt i en pendel-form og en optimistisk fargepalett. Fargevalget er basert på eksisterende farger fra BS Undervisning, slik at man på den måten holder Pendel innenfor samme grafiske familie. Sammen med logo er det lagt inn plass til å fremheve BS Undervisning som en tydelig avsender av løsningen. Pendel skal benyttes av mange typer mennesker, i mange sammenhenger.
Det var derfor viktig å ha en form for lystighet og lekenhet, uten at det ble useriøst. Det samme gjelder språket som går igjen i innhold og tekster, det handler om å være muntre og optimistiske, samtidig som man utviser seriøsitet og fagkunnskap. Identiteten skal tas ut i alle flater og integreres i den tekniske plattformen som lanseres i løpet av 2019.

Dette gjorde vi:

Strategi
Navn
Konseptutvikling
Logo
Profil
Motion
Nettside
Grafisk design
Art Direction
Tekst
UX
Webutvikling

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter