video-image
Drømmedag på Torp
En del av Sparebanden-konseptet er å la barn selv vurdere hva de vil gjøre med pengene sine. I den forbindelse lot vi dem selv komme med svar på nettopp dette. Alt var lov. Noe som resulterte i en drømmedag i lufta for to heldige barn!
video-image
video-image

Gjennom nyhetsbrev, digitale flater, bruk av bankens egne lokaler og andre kontaktpunkter kom forslagene trillende inn. Hva barna ville gjøre med pengene sine var like variert som barna selv. Noen ville spare, andre ville bruke eller dele, mens andre igjen ville benytte pengene til å skape noe helt nytt. Blant annet sin egen fremtid. Nettopp poenget med å skape, spare, bruke og dele er nøkkelen til å lære om økonomi.

Vi ville vise hva som skjer hvis barn får lov til å bestemme litt selv. Derfor gikk ett konkret ønske i oppfyllelse, mens en annen fikk en smakebit av hva han ønsket å bruke pengene på i fremtiden – å bli pilot. Sammen fikk de en drømmedag på Torp hvor de fikk fly i simulator, møte piloter, besøke tårnet og fly helikopter. En stor dag for dem, som igjen resulterte i enorm oppmerksomhet da filmen blant annet ble spredd i sosiale medier.

Dette gjorde vi:

Idé
Konsept
Regi/produksjon
Produksjonsledelse
Sosiale medier
Event

Gode hjelpere:

Thomas Larsen Otterdal (Film/klipp)
Sandefjord Lufthavn Torp
Hesnes Air

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter