video-image
Ble Rak med ny profil
Asvo Revetal ønsket nytt navn og profil. Bedriften driver med tilrettelagt arbeid. Meningen er å gi opplæring, veiledning og en meningsfylt hverdag for sine brukere. Noe som sto sentralt i både utvikling av navn og profil.
video-image
video-image

Nettopp det å bidra til et meningsfylt og utviklende arbeid, dermed en bedre hverdag, lå sentralt for navnet. Å gjøre noe som gir mening, bygger stolthet. Er man stolt, blir man rak i ryggen. Noe som er noe av grunntanken i navnet RAK, som også er en forkortelse for Revetal Arbeid og Kompetanse.

video-image
video-image
video-image

Denne tanken ble igjen videreført i profilen. Logoen er basert på tanken om at stammene er fundamentet som løfter menneskene. Fargespillet representerer mangfold og glede, den røde fargen står for energi. Det grønne står for vekst. Med en bred målgruppe var det et behov for en dynamisk profil som bedriften selv kan ta i bruk. Formene danner grunnlaget for et gjennomgående mønsterdesign, former og farger er virkemidler for å lage en helhetlig profil for et selskap bygget for å hjelpe mennesker.

Det vi gjorde:

Navn
Design
Identitet
Strategi
Konsept

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter