Dette er B.I.G – Hiphop & RnB
Ny dag, ny radiokanal. Denne gangen skulle B.I.G – hip hop og RnB ut til lytterne. Ikke i form av et nisje-program, men en hel kanal som bare spiller det feteste av det feteste fete. Se jobben som får det til å gynge her!
video-image
video-image

Bak radiokanalen står Bauer Media, et av verdens største mediehus. I Norge står selskapet blant flere av de største og mest populære radiokanalene i Norge. Et selskap vi jobber tett med i mange sammenhenger.
Vi er veldig glade for å kunne tilby norske radiolyttere noe som ikke finnes i dagens marked. Det er ikke lett å tilby noe nytt radiomarkedet lenger, men vi har funnet noe vi tror kan bidra positivt for norske radiolyttere og norsk musikkbransje, sier programdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen, om nysatsingen.

video-image
video-image

Logoen er moderne, tydelig og basert på det visuelle som preger denne sjangeren nå for tiden. Likevel skal dette være en profil som lever lenge og favner bredt. Tydelig, leken og med rom for både bilder og video.
Fra brief til ferdig logo gikk det raskere en det raskeste rim, og B.I.G – HIPHOP & RNB er nå å høre på DAB-radio, app, digitalt og der du hører radio. Så er du klar for noe skikkelig musikk å gynge til gjennom dagen, da vet du hva du har å gjøre – sjekke ut B.I.G – HIPHOP & RNB nå.

Å gynge med B.I.G var det mange som ville. Raskt ble et samarbeid med YLTV etablert. Kanalen satser alt på å bli nordens fremste urbane YouTube-kanal. Her finner man musikkvideoer, intervjuer, nettserier og mye, mye mer. Her ble det laget videoer, skjermer i bakgrunn og annet materiale som skaper en helhet gjennom alle flater.

Dette gjorde vi:

Logo
Profil
Motion
Grafisk design
Art Direction

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter