video-image
Dette er B.I.G – Hiphop & RnB
Nytt år, ny dag, ny radiokanal. Denne gangen er det hip hop og RnB som skal nå ut til lytterne. Ikke i form av et nisje-program, men en hel radiokanal som bare spiller det feteste av det fete. Dette er B.I.G – HIPHOP & RNB. Sjekk ut jobben vi har gjort for dem her.

Bak radiokanalen står Bauer Media, et av verdens største mediehus. I Norge står selskapet blant flere av de største og mest populære radiokanalene i Norge.

Vi er veldig glade for å kunne tilby norske radiolyttere noe som ikke finnes i dagens marked. Det er ikke lett å tilby noe nytt radiomarkedet lenger med mer enn 30 nasjonale kanaler, men vi har funnet noe vi tror kan bidra positivt for norske radiolyttere og norsk musikkbransje, sier programdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen.

Logoen er moderne, tydelig og basert på det visuelle som preger denne sjangeren nå for tiden. Likevel skal dette være en profil som kan leve lenge og favne bredt. Tydelig, leken og med rom for både bilder og video. I alle slags flater.

Fra brief til ferdig logo gikk det ikke mange dagene, og B.I.G – HIPHOP & RNB er allerede å høre på DAB-radio, app, digitalt og hvorhen du hører radio. Så er du klar for noe skikkelig musikk å gynge til gjennom dagen, da vet du hva du har å gjøre – sjekke ut B.I.G – HIPHOP & RNB nå.

video-image
video-image
Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter