Breakfast søker digital rådgiver

Breakfast søker digital rådgiver. En som kan hjelpe til med å skape gode brukeropplevelser og suksessfylte digitale løsninger for kundene våre.
19.june.2018

Om du er junior, senior eller noe midt i mellom er ikke det viktigste. Det som betyr noe er dette: Du er rå på WordPress, har superpeil på Google Analytics, AdWords og Search Console. Det er brillefint om du har jobbet med både webutvikling, digital annonsering og sosiale medier. Faglig engasjement er en selvfølge. Derfor er du oppdatert og nysgjerrig på utviklingstrekk og tendenser innen ditt fagområde. Dette er kunnskap du gjerne deler med resten av gjengen.

Vi ser ikke etter en magiker eller digital trollmann.

Hos oss deler vi nemlig det vi vet, både internt og med kundene våre. Alle våre ansatte har tett kundekontakt. Derfor er det viktig at du trives med og evner å gi råd og anbefalinger direkte til dem. Selvsagt er du aldri alene om dette, hos oss er vi sammen om alt vi gjør. Og vi gjør mye.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter en som er resultatorientert og opptatt av å skape gode brukeropplevelser. At du er sertifisert i Google-tjenester er et stort pluss. Ikke minst bør du være et hyggelig menneske som liker å jobbe sammen med andre hyggelige mennesker. Det er også helt topp om du er dreven på Facebook Ads/Business Manager og kan SEO.

Derfor burde du jobbe i Breakfast!

Hvis du har lest helt hit, betyr det at du er interessert. Det er vi glade for. Vi er et digitalt drevet, kreativt byrå i Tønsberg. Her holder vi til i inspirerende lokaler og er for tiden 10 veldig bra folk med veldig bred bakgrunn. Hos oss sitter strateger, designere, digitale hoder, tech-folk, tekstforfattere og film-skolter side om side. Sånt blir det fine jobber og arbeidsdager av. I tillegg til det faglige er vi en gjeng som liker å finne på ting sammen. Det kan være alt fra en fredagspils til flysimulator, gårdsbesøk eller inspirasjonsturer både inn- og utenlands. Den som får jobben får se.

Viktig, viktig:

Vi ser ikke etter en magiker eller digital trollmann. Når vi søker digital rådgiver handler det ikke om overtro og floskler, men ekte kunnskap. Derfor ser vi etter deg som vet hva som skal til for å skape gode brukeropplevelser, effektive digitale løsninger og liker å være i kontakt med andre mennesker.

Er det deg? Ta kontakt i dag – vi gleder oss til å høre fra deg.

Send søknad og CV til fremtid@breakfast.no

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter