Breakfast er blitt 10 år – i dag, torsdag 6.mai 2021 starter jubileumsåret vårt!

  • 6.May.2021
  • Breakfast
Aller helst skulle vi stått med champagne i hånden og feiret 10-årsdagen sammen med alle dere venner av huset, slik vi også har feiret sammen tidligere. Selve festen må vente, men vi ønsker å markere dagen.

10 fantastiske år

Det har vært en fantastisk reise fra da Thomas og Christian i 2010 bestemte seg for å starte eget byrå. Det ble starten på Breakfast. I dag består Breakfast av 13 gode kollegaer. Planen er å bli 15 i løpet av året. Flere har vært med nesten fra starten.

Vi er heldige og har fått jobbe med en rekke store selskaper opp gjennom tiden. 

Flere kunder har vært med oss i mange år. Noen personer har kommet tilbake som kunder også etter at de har byttet jobb. Vi har hatt 301 kunder og over 2380 prosjekter fra starten.

Alt dette setter vi utrolig stor pris på. 

Det blir bursdagsfest

Vi lover at det blir en bursdagsfest. Vi vet ikke når vi får lov til å fylle Spiret med dere alle, men fest skal det bli. Alle vi ansatte skal også reise på jubileumstur. Men alt dette må vi komme tilbake til når vi kan både møtes og reise igjen.

Så i mellomtiden.

Tusen takk for alle opplevelser, alle utfordringer vi har fått lov til å løse, alle identiteter og merkevarer vi har fått skape, alle nettsider vi har fått bygge, alle filmer vi har fått skyte, alle produkter vi har fått designe, alle animasjoner vi har fått bygge, alle kulturhusbilletter vi har fått solgt, alle eiendommer vi har fått være med å selge og mye mer. Tusen, tusen takk for reisen så langt. Dette er bare starten.

Nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på alt som skjer hos oss og våre kunder. Les mer om mail-personvernsregler her
Newsletter