SLIK JOBBER VI

STRATEGI
En solid strategi ligger til grunn for alt vi gjør. Våre folk har tung strategisk erfaring innen sine områder. Summen av dette gir helt unik kompetanse samlet under ett og samme tak. Folk som utfyller hverandre og jobber sammen for å utvikle de beste strategiene og løsningene. Enten det dreier seg om tunge merkevarestrategier eller hva du skal dele på Instagram til uka.

DESIGN
Vi har designere som har mottatt Merket for god design og gjennomført flere av Norges største rebrandinger. Vi har folk som kommer rett fra skolebenken i Milano og London. Vi har erfaring og talent. Vi jobber design med strategi og lidenskap. Det gir oss et bredere perspektiv og resultater som gir mening.

KONSEPT
I Breakfast har vi premierte konseptutviklere som har laget noen av landets fineste og mest effektive kampanjer. Vi tror på at ideer kan komme fra hvor som helst, derfor utvikler vi konsepter uavhengig av forhåndsdefinerte mediekanaler – for i dag er alt media.

FILM
Store filmer, små filmer, korte filmer, lange filmer. Animasjoner, gifer, snutter, levende grafikk. Det handler om levende bilder. Vi har gjennomført store filmprosjekter til klassisk tv-visning, utviklet filmer spesifikt for sosiale medier og er genuint opptatt av å fortelle en historie på best mulig måte. Og vi vet hva som skal til for at du skal fortelle din historie på best mulig måte.

RESULTATMÅLING
Alt vi gjør skal måles, og alt vi gjør skal gi resultater. Vi hjelper til med alt fra digital analyse, tracking, testing og anbefalinger. I tillegg kjører vi målinger av alle våre kampanjer og aktiviter. Data som igjen gir grunnlag for nye aktiviteter og muligheter.