Noen kaller oss et reklamebyrå, andre et designbyrå. Vi har fått merkelappen Oslobyrået i Tønsberg. Enkelte kaller oss et digitalt byrå med nålespiss digitalkompentanse. Andre har kalt oss en gjeng med drømmere.

Sannheten er at vi er litt av alt.

I en kommunikasjonsverden så kompleks og flermedial, er det helt nødvendig for merkevarer å finne innovative veier for å snakke med sitt publikum. Det kan vi hjelpe med.

Velkommen til Breakfast

 

BREAKFAST

       

+47 33 31 82 00
post@breakfast.no
Møllegaten 6, 3110 Tønsberg

 

HVORFOR BREAKFAST?

Breakfast ble for oss en ny start. Etter mange år i tradisjonelle reklame-, design og mediebyråer innså vi at bransjen ikke hadde det endringsmønsteret vi ønsket. Derfor startet vi Breakfast. Frokost representerer en ny start på en ny dag. Det er under frokosten tankene svever fritt og man tenker over hvilke muligheter dagen kan gi, og hva du selv er villig til å gjøre ut av den.

HVA GJØR OSS ANNERLEDES ?

Vi innså tidlig at de tradisjonelle løsningene og modellene som regjerer i bransjen, blir mindre og mindre effektive. Derfor visste vi at for å lykkes, må vi gjøre ting annerledes. Vi tror det finnes bedre måter å bygge opp en organisasjon enn man tradisjonelt sett har vært vant med i bransjen. Derfor har vi bygget opp en organisasjon som består av mennesker med spisskompetanse innen sine områder, fremfor å opprette mange forskjellige avdelinger.

Dette gjør oss mye bedre rustet til å løse våre kunders utfordringer enn de fleste andre byråer. Vi tilbyr den løsningen vi mener er best og vil gi best resultater. Basert på grundig innsikt, hardt arbeid og kloke hoder som kjenner igjen en sterk idé når de ser den.

HVORFOR HAR VI IKKE TRADISJONELLE TEAM ?

Den samme strukturen går igjen i de fleste byråer. Kreative team, designavdeling, produksjonsavdeling, webavdeling, DM-avdeling osv. Alle har sin agenda – kreativt og forretningsmessig.  Vi mener at kunder som ønsker å bygge moderne merkevarer ikke får oppriktige råd i en slik struktur. Breakfast er i konstant bevegelse og rekrutterer bevisst folk med ulik bakgrunn fra ulike bransjer. Ved å bryte ned disse siloene får man også helt andre løsninger. Vi står rett og slett friere i måten vi jobber på, både med hverandre, ovenfor kunder og med samarbeidspartnere.

FORDELEN MED BRED BAKGRUNN ?

Med en bred bakgrunn kan vi tilby våre kunder spisskompetanse uavhengig av å sette prosjektene i en forhåndsdefinert bås som for eksempel reklame, design eller PR. Vi er en samling av folk med solid kompetanse fra ulike steder, som jobber sammen på kundens prosjekter – vi tror idéer kan komme fra hvor som helst. Vi elsker å kombinere erfaring med rått talent.

HVEM ER VÅRE KONKURRENTER?

Vår modell er så drastisk annerledes at vi faktisk ikke ser på andre enheter eller byråer som direkte konkurrenter. For å være ærlige så er vi mer opptatt av å samarbeide enn å konkurrere. Vi heier på samarbeid og er villige til å jobbe med hvem som helst for å komme frem til den aller beste løsningen.

REFERANSER

NOEN AV VÅRE KUNDER