Nytt talent til Breakfast. Vi ønsker Carine Olsen velkommen!

Carine Olsen går rett fra skolebenken i London til jobb og egen plass i Spiret! Velkommen. Carine er et stort talent, utdannet designer og vil jobbe som junior designer hos Breakfast og er allerede i full sving med spennende jobber.

Carine ble i 2015 shortlistet i «Student of the Year» på BIMA Awards, har stilt ut på D&AD, jobbet med Hackmasters i London og har en First Class BA i Digital Advertising and Design fra Ravensbourne. I tillegg til prosjekter i London og Dubai har hun erfaring med kunder som Meny, Home & Cottage og Ford.

-Jeg liker å jobbe med og utvikle konsepter fra idé til ferdig produkt. Min interesse for ny teknologi, finne måter å bruke dem på og implementere dem i ideer, er veldig spennende, forteller Olsen.

Min interesse for ny teknologi, finne måter å bruke dem på og implementere dem i ideer, er veldig spennende

-Carine behersker mange områder og imponerte oss stort under et arbeidsperiode hun hadde hos oss før sommeren. Hun er allerede i full sving med spennende jobber og har en bakgrunn som dekker mange av våre kunders behov, forteller en storfornøyd Thomas de Vries, byråleder i Breakfast.

NYHETER

_____